Vegan bruidstaart

Uw verhaal is uniek, en uw bruiloft zou dat ook moeten zijn: een weerspiegeling van uw individuele levens die met elkaar verweven zijn. Hetzelfde geldt voor je taart: als belangrijk onderdeel van je bruiloft moet deze een weerspiegeling zijn van wie je bent, van wat en van wie je houdt.

Veganistische bruidstaart is een zin waar heel veel koppels nooit van zullen hebben gedroomd. Maar veganistische bruidstaarten zijn een prachtig, eigentijds en populair idee waar steeds meer mensen voor kiezen. Hier is een korte samenvatting van waarom veganistische taarten precies van zo’n “moment” genieten.

Uw ei- of zuivelvrije gasten zullen dolblij zijn. Hoeveel gasten hebben op uw RSVP’s gereageerd met een enigszins schaapachtige voedingsbehoefte? Een flink aantal, zou mijn conservatieve inschatting zijn. Dat komt omdat de tijd waarin we van alles en nog wat aten ver achter ons ligt, en heel veel mensen merken dat hun maag niet meer zo goed werkt nadat ze veel dierlijke producten hebben ingenomen. Toch heerst er nog steeds een beetje een stigma rond het aanvragen van een ‘speciale maaltijd’, en mensen schamen zich er vaak voor dat ze een ‘moeilijke’ gast zijn. Maar geef al je gasten een veganistische bruidstaart en ze staan seconden in de rij, schaamte volledig vermeden. I

Wij bieden ook glutenvrije, notenvrije en sojavrije opties aan voor degenen die ze nodig hebben.

Geloof ons, onze vegaistische taarten smaken goddelijk. Er gaat al lang een onnauwkeurig gerucht rond dat veganistische taarten niet zo lekker smaken als echte taarten, en ik ben op een eenvrouwsmissie om te bewijzen dat dit gewoon niet waar is. Proeven is geloven.

Glutenvrije bruidstaart

Hoewel onze keuken glutenbevattende ingrediënten verwerkt, zijn we ons enorm bewust van en voorzichtig met kruisbesmetting wanneer we onze glutenvrije bruidstaarten maken.

Het kan erg stressvol zijn om eten te bestellen op plaatsen die niet veganistisch zijn, en dat geldt ook als je glutenvrij bent of glutenvrije gasten hebt.

Dit zijn de processen die we hanteren bij het maken van onze glutenvrije bruidstaarten:

Glutenvrije taarten worden nooit op dezelfde dag gebakken als niet-glutenvrije taarten

Alles wat we gebruiken bij het glutenvrij bakken wordt voor gebruik opnieuw gewassen en oppervlakken worden twee keer gereinigd en gedesinfecteerd voordat we beginnen

Ons glutenvrije meel en tarwemeel bewaren we in verschillende hoeken van de studio

We hebben een plank speciaal voor glutenbevattende producten en alle andere planken zijn voor glutenvrije producten

Alles wordt grondig gereinigd en alle oppervlakken worden dagelijks gedesinfecteerd

Doeken worden ook minimaal dagelijks gewassen en vervangen.

No products in the cart.