Er is niets beter dan een gestileerde sweet table als centerpiece van uw huwelijksreceptie. Vanaf 2019 zijn sweettables een showstopper geworden tijdens veel bruiloften en andere evenementen.

Sweet table is een ideaal idee als u geen grote bruidstaart wilt hebben en uw gasten meer smaken wilt bieden om te proberen. Ook maakt het een groot verschil of je een veganistische bruiloft of een glutenvrije bruiloft hebt.

De opties voor zoete tafelen zijn eindeloos. Tijdens het proeven in ons atelier kun je verschillende kleine zoete lekkernijen uitproberen, zodat je degene kunt kiezen die perfect bij jouw plaatje past. Wil je het taartaansnijmoment behouden? Wij raden u aan een kleine cake te bestellen en deze te complementeren met verschillende soorten snoep.

Tijdens de taartproeverij bespreken we alle details die nodig zijn om uw sweet table precies zo te maken als u dat wilt. Zonder styling is het plaatje niet compleet. Als u het uiterlijk van uw sweet table wilt verbeteren, kunnen wij ook stylingmaterialen huren of de volledige styling van uw sweet table verzorgen.

No products in the cart.