Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

En natuurlijk hoort daar een bruidstaart bij!

ZZ Sweet Studio is gespecialiseerd in het maken van exclusieve taarten en sweet tables voor jullie grote dag.

Bij ZZ Sweet Studio maken wij veel zoete en lekkere dingen voor jullie trouwdag; bruidstaart, sweet tabels, individueel verpakte cadeautjes of gebakjes om mee te nemen, donut walls en merengue-torens – noem maar op.

Van taarten met meerdere lagen tot kleine zoete petit fours, van donuts tot macarons en koekjes – wij hebben het voor jullie!

Het kiezen van een taart is een spannend moment en daar helpen wij jullie graag bij.

Stappen naar jullie droombruiloftstaart

  1. Contact opnemen

Meestal adviseren wij stellen om 12 maanden – 3 maanden voor de bruiloft contact op te nemen met ZZ Sweet Studio. Het wordt aanbevolen om zo snel mogelijk jullie trouwdatum vast te leggen, aangezien ons agenda voor populaire trouwdagen vrij snel vol raakt.

  1. Proeven

Wij regelen graag met jullie een proeverij in onze studio in Egmond-Binnen. De proeverij duurt een uur, tijdens de proeverij kunnen jullie alle details over bruidstaart bespreken en 8 signature bruidstaartsmaken proeven. De kosten van de proeverij bedragen €35,-  (voor 2 personen) +15€  extra per persoon.  Als jullie een taart bestellen bij ZZ Sweet Studio, dan wordt de prijs van de proeverij in mindering gebracht op de totale kosten van de taart.

Een huwelijksproeverij kunnen jullie online boeken via de link “proeverij”

Wij bieden ook de mogelijkheid om de taart thuis te proeven. Jullie kunnen een proefdoosje met 8 signature bruidstaartsmaken bestellen.

Regelmatig ontvangen wij bestellingen van stellen die in het buitenland wonen. Voor jullie gemak kunnen we ook via Skype of Zoom alles bespreken.

  1. Offerte

Na een proefsessie sturen wij jullie een offerte en contract op per mail. De datum ligt voor jullie vastgelegd als wij het contract ondertekend hebben ontvangen. Wij vragen 50% aanbetaling na ondertekening en 50% 2 weken voor de bruiloft.

  1. Sweet details

4-6 weken voor de bruiloft nemen wij contact op met jullie om door te nemen of het aantal gasten, de smaakwensen en de vormgeving nog in orde zijn. Toch graag iets wijzigen? Dit is geen probleem.
Wij verzamelen informatie over de trouwlocatie bij jullie ceremoniemeester / weddingplanner zodat jullie op de bruiloft volledig mogen genieten.

2 weken voor de bruiloft is het tijd om de overige 50% van het bedrag te betalen.

Helemaal klaar? Let’s bake some magic!

  1. De bruiloft

Hoera! Jullie grote dag is aangebroken en wij arriveren op de locatie om jullie droomtaart/sweet tabel af te leveren. Geniet ervan!

  1. Verhuurmaterialen

Hebben jullie materiaal gehuurd van ZZ Sweet studio? Na de bruiloft spreken we een dag af om het huurmateriaal in te leveren (donutmuur, cakeplateau, enz.)

Aanvullende informatie

Wij maken bruidstaarten vanaf 10 personen en stapeltaarten vanaf 25 personen.
Minder personen maar toch graag een stapeltaart? Wij bieden deze optie aan door een dummy te gebruiken als onderste laag.

Tarieven ( p.p. vanaf):
bruidstaart halfnaakt – €9,-
bruidstaart volbelkeed – €9,50 –
bruidstaart vegan – € 10,-/11 – volbekleed
bruidstaart vegan/glutenvrij – € 9,5 –
extra vulling – €0,50
Tarieven hoogseizoen april t/m oktober: v.a. €275,-
Tarieven laagseizoen november t/m maart: v.a. €150,-

De tarieven zijn exclusief bloemen, taarttopper en evt extra decoratie zoals een tussenlaag en taartplateaus.
Bezorgkosten vanaf €12,50 – + € 0,60 per gereden km.

No products in the cart.