Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

En natuurlijk bij elke bruiloft hoor bruidstaart bij.

ZZ Sweet Studio is gespecialiseerd in het maken van exclusieve taarten en sweet tables voor je grote dag.

Hier bij ZZ Sweet Studio maken we veel zoete en lekkere dingen voor jullie trouwdag – bruidstaart, sweet tabels, individueel verpakte cadeautjes of gebakjes om mee te nemen, donut walls en merengue-torens – noem maar op.

Van taarten met meerdere lagen tot kleine zoete huwelijksfeesten, van donuts tot macarons en koekjes – wij hebben het voor je!

Het kiezen van een taart is een spannend moment en daar helpen we je graag bij.

 

Stappen naar uw droombruiloftstaart

 

1. Contact opnemen

Meestal adviseren wij stellen om 12 maanden – 6 maanden voor de huwelijksdag contact op te nemen met ZZ Sweet Studio. Het wordt aanbevolen om zo snel mogelijk een dag te boeken, aangezien ons agenda voor populaire dagen vrij snel vol raakt.

2. Proeven

Wij regelen graag met je een proeverij in onze studio in Egmond-Binnen. De proeverij duurt een uur, tijdens de proeverij kun je alle details over bruidstaart bespreken en 6 signature bruidstaartsmaken proeven. De kosten van de proeverij bedragen 30 € (voor 2 personen). Als je een taart bestelt bij ZZ Sweet Studio, wordt de prijs van de proeverij in mindering gebracht op de totale kosten van de taart.

Een huwelijksproeverij kan je online boeken via de link “proeverij”

Als je de taart liever thuis proeft, bieden wij ook deze mogelijkheid. Je kunt een proefdoosje met 6 signature bruidstaartsmaken bestellen en thuis proeven.

Heel vaak krijgen we bestellingen van stellen die in het buitenland wonen. Voor jullie gemak kunnen we ook via Skype of Zoom alles bespreken. 

3. Offerte

Na een proefsessie sturen wij jullie contract en offerte op. De datum indien geboekt als we een ondertekend contract ontvangen. Meestal vragen we 50% aanbetaling na ondertekening contract en 50% 2 weken voor de bruiloft.

4. Sweet details

Plannen veranderen en dat is ok!

4-6 weken voor de bruiloft nemen we contact op met het bruidspaar om te kijken of het aantal gasten, de smaakwensen en de vormgeving in orde zijn. We verzamelen ook informatie over locatie en ceremoniemeester / weddingplanner zodat we je op de dag van de bruiloft niet hoeven af ​​te leiden van alle leuke dingen die op de trouwdag komen 🙂

2 weken voor de bruiloft is het tijd om de overige 50% van het bedrag te betalen.

Helemaal klaar? Laten we magie bakken!

5. De bruiloft

Hoera! De dag is aangebroken en we komen aan op de locatie om je droomtaart te brengen en een sweet table te regelen. Geniet ervan en proost!

6. Teruggave van verhuur

Na de bruiloft regelen we een dag om huurmateriaal in te leveren dat nodig was tijdens de trouwdag (donutmuur, caketribune, enz.)